Spørgsmål og Svar

Forside » Spørgsmål og Svar
0 votes
4k views

Hej jeg har fundet noget e væske på en china side. Det sindssygt billigt ca 20 kr for 30 ml. Vil hører om det er noget man skal passe på. Evt nogle historier om dårligt/farligt e væske. Mærket heder eavisun og man kan både få med og uden nico

  • Rygeren asked 10 år ago
  • last active 10 år ago
0 votes
5k views

Batteriet i din e-cigaret giver dig alt den power du har brug for, men i sidste ende, er det atomizeren, der leverer varen. Det er den, der producerer dampen for dig – og atomizeren er dermed arbejdshesten i apparatet. For at få mest muligt ud af atomizeren, skal du sørge for, at den altid har det godt – og det gør du teknisk set bare ved at sørge for, at den ikke overopheder.

Atomizeren kan blive utrolig varm og hvis den bliver for varm, kan den ganske simpelt gå i stykker.

Sørg for at påfylde ny væske hele tiden, så din cartomizer ikke løber tør. Hvis den løber tør, kan atomizeren nemt overophede og blive skadet.

Hold din e-cigaret væk fra lommer med mønter eller nøgler. Disse metaller kan være med til at aktivere atomizeren, når du ikke bruger e-cigaretten, hvilket igen kan resultere i overophedning. Det bedste sted at opbevare din e-cigaret er i en opbevarings case, et PCC eller i en lomme uden andre genstande.

Undgå at tabe din e-cigaret. En e-cigaret er en elektronisk genstand – og præcis som din iPod eller SmartPhone, så kan den sagtens gå i stykker.

0 votes
4k views

På nogle batteriopladere, vil LED indikatoren skifte fra grøn til rød og til grøn løbende, eller måske endda gå grøn og forblive grøn efter kun en kort opladningstid. Hvis en af disse ting sker, er det helt ok, dit batteri bliver fortsat opladet.

Først skal du sikre at dit batteri er skruet helt fast på opladeren. Herefter lader du bare batteriet oplade i de normale 3-4 timer for at sikre en fuld opladning. Hvis det er grønt efter blot en time, så bare lad det sidde i og fortsætte med at lade det op i de 3-4 timer. Dette vil sikre, at du får en fuld opladning hver gang, og at du ikke lader dig vildlede af LED lampen, som ikke helt kan finde ud af det.

1 vote
4k views

Først og fremmest: Fjern atomizeren/cartomizeren fra batteriet, for at forhindre den i at overophede.

FOR AUTOMATISKE BATTERIER: Batteriet anvender en tryk funktion for at aktivere batteriet. Hvis LED lyset på dit batteri bliver ved med at lyse i mere end et sekund eller to, efter du er holdt op med at suge, kan tryk funktionen have sat sig fast. Prøv at presse enden af batteriet ned mod en hård, flad overflade et par gange (ikke for hårdt, bare hårdt nok til at give det et godt pres) og prøv så at suge igen. Dette kan nogle gange løsrive trykket. Hvis dette ikke virker, så prøv at trykke den anden ende af batteriet på en hård, flad overflade et par gange for så at bruge det igen. Hvis det fortsat ikke hjælper, kan du prøve at tage et par virkelig hårde, hurtige sug på e-cigaretten for eventuelt at løsrive trykket.

FOR MANUELLE TRYKKNAP BATTERIER: At din LED-lampe kan forblive tændt omkring et sekund eller to efter at du har sluppet knappen, er helt normalt, eftersom strømmen forsvinder ud af kredsløbene. Men hvis det lyser længere, er det sandsynligt at knappen har sat sig fast. Prøv at vrikke knappen en lille smule, eller tryk på den igen et par gange, for at løsrive den.

0 votes
0 answers
4k views

Uanset om du bruger en e-cigaret med et cartridge eller en cartomizer, så er den motor, der fordamper væsken dybest set den samme, idet den består af en varmespole i metal viklet omkring en væge. Vægen opsamler væske og bringer den i kontakt med spolen. Den varme, der genereres ved denne fremgangsmåde bevirker vægen til at trække mere væske fra beholderen. Hvis vægen allerede er mættet, vil tilsætning af mere væske ikke få det til at producere mere damp. Faktisk kan det producere mindre damp, fordi den overskydende væske falder til under vægen og begynder at blokere hullet i bunden af forstøveren eller cartomizeren, og begrænser dermed luftstrømmen. Hvis du hører en gurglende lyd, når du suger på din e-cigaret, kan det meget vel være fordi, du har hældt for meget væske på.

Hvis du oplever, at du får den gurglende lyd, når du damper, så vil du ofte kunne se, at der ligger rygevæske på toppen af batteriet, hvis du skruer cartomizeren af. For at rense dette, kan du blot tørre efter med et stykke sammenkrøllet toiletpapir eller en vatpind. Herefter kan du med fordel også tømme selve cartomizeren for et eventuelt overskud af væske, ved at puste igennem cartomizeren. Det anbefales, at du holder et stykke toiletpapir for enden af cartomizeren, når du puset, så du samler en eventuel overskydende væske i papiret. Nu burde du kunne skrue cartomizeren på igen og så skulle den gurglende lyd gerne være forsvundet.

0 votes
0 answers
4k views

Den basiske væske der anvendes til rygevæske består oftest af et mix af både PG og VG. Begge stoffer forvandles hurtigt til damp ved en relativ lav temperatur. Hvor PG er god til at levere smagen og VG giver en tykkere damp, vil begge af disse oftest være at foretrække i din rygevæske. Find frem til de helt rigtige rygevæsker, som du synes bedst om, både i helhold til smagen, men også i forhold til damp-mængden. Læs eventuelt forskellige anmeldelser af smagene og vurder selv, hvilke du synes bedst om.

0 votes
0 answers
4k views

Volten på batteriet til en e-cigaret falder langsomt med tiden, som du bruger det, men modstanden i atomizeren forbliver den samme. Det betyder, at et lettere afladet batteri vil producere en lavere power i watt end som et fuldt opladet batteri. Hvis dit batteri har power nok til at holde i flere dage ved normal brug og du pludseligt føler, at dampen der bliver produceret, bliver svag og utilfredsstillende, er det nok på tide, at få det opladet.

Det samme gør sig gældende når batteriet blinker 5 til 10 gange (dette varierer på forskellige modeller, men er normalt 5 gange), så er det en indikation af, at batteriet er drænet for strøm og skal genoplades. Tilslut batteriet til din oplader indtil batteriet indikerer, at det er fuldt opladet.

0 votes
0 answers
4k views

Hvis din e-cigaret har et automatisk batteri, vil dine sug næppe kunne generere ligeså stor en mængde damp, som hvis du benytter et manulet batteri (dem med en knap på). Grunden til dette er ganske simpelt, den korte tid der er imellem du inhalere, og den tid det tager at producere dampen. Ved brug af et manuelt batteri, kan du forvarme atomizeren, ved at holde knappen inde et sekund før du begynder at suge. Du kan opnå omtrent den samme effekt med et automatisk batteri, ved at suge et par korte hvæs, før du suger det hvæs, som du vil inhalere. Disse korte hvæs går under navnet ”primer puffs”.

0 votes
4k views

Som ny i faget, hvordan finder man så den helt rigtige e-cigaret fra starten?

0 votes
4k views

Kan man få kræft kun af selve nikotinen?

0 votes
0 answers
4k views

Findes der en liste over firmaer som laver e-cigaretter?

0 votes
0 answers
4k views

Findes der nogle e-cigaretter som rent faktisk er produceret i Danmark eller for den sags skyld, hvor selve produktionen stammer fra en dansk virksomhed?

0 votes
0 answers
4k views

Som spørgsmålet antyder, hvor vil det være bedst at købe sin første e-cigaret? Er der stor forskel på de mange forskellige forhandleres produkter?

0 votes
0 answers
4k views

Hvis det er ulovligt at sælge rygevæske med nikotin i Danmark, hvorfor er der så mange butikker der gør det?

0 votes
0 answers
4k views

Hvis det er ulovligt at sælge rygevæske med nikotin i Danmark, hvorfor er der så mange butikker der gør det?

0 votes
0 answers
4k views

Jeg har været vant til at ryge ca. 20 smøger om dagen, så hvad vil svare til det i forhold til nikotin styrke, når jeg skal vælge rygevæske?

Findes der nogen indikator kan man gå efter, efterhånden som jeg skal prøve at trappe ned – jeg mener hvad der svarer til hvad i henhold til nikotin.

0 votes
0 answers
4k views

Hvad kan årsagen til at mit mundstykke på en eRoll bliver meget varmt når jeg suger på den?

0 votes
0 answers
5k views

Eftersom der er væske, en del vand sammen med andre stoffer, får man så også vand i lungerne, når man bruger e-cigaretter?

0 votes
0 answers
4k views

JEg har set mange forskellige beskrivelse fra forhandlere om hvor lang tid en cartomizer holder, men er der nogen bestemt måde hvorpå man ved, hvornår det er tid til at skifte den man har ud med en anden?

0 votes
0 answers
4k views

Mange forhandlere af e-cigaretter sælger også cartomizers, men hvad er det og er det noget man skal bruge?

Showing 1 - 20 of 57 results

Pin It on Pinterest

Share This

Del denne side

Del den med dine venner nu!