Pris Annoncering

Forside » Annoncering » Pris Annoncering

e-cigaret priser er vejen til forbrugerne

e-cigaret-annoncering-priser
eCigDanmark driver Danmarks største pris-arkiv for e-cigaretter, rygevæske og tilbehør. Her kommer personer fra alle dele af landet for at sammenligne og vurdere priser på deres næste køb. Som forhandler har du også mulighed for at komme med på listen.

eCigDanmarks Prisindekseringsarkiv

eCigDanmarks Prisindex er opdelt i forskellige kategorier, hvoriblandt forbrugerne kan finde de bedste priser i landet. Alle forhandlere har mulighed for at få deres priser indekseret i arkivet. Herunder kan du læse mere om, hvilke krav der stilles for at få dine produkter med på listerne.

Annoncører har to muligheder at blive vist i prisindekset

1. Affiliates

Er du med i et affiliate netværk, skal du blot gøre os opmærksomme på dette. Herefter vil vi forsøge at blive godkendt til det netværk, hvorigennem din affiliate-aftale er gennemført. Ved denne metode, er der ingen opstarts-gebyrer og du betaler kun for de køb og leads, som din generelle affiliate-aftale indeholder.

Pris: Som aftalt via affiliate-aftalen.

 

2. Andre annoncører

Alle andre har også mulighed for at komme med på listen, men da vedligeholdelsen og selve opsætningen er noget omstændig, kræver vi først og fremmest et opstarts-gebyr. Dette er en pris du betaler for selve opsætningen af din butik og alle de tilknyttede produkter og priser. Herefter betaler du for tre måneders fremvisning af gangen (90 dage).

Pris: Opstart 100,- per kategori plus 500,- pr. måned.

Priser vist i fem kategorier:
1. kvartal (90 dage) – kr. 2000,-
efterfølgende kvartal (90 dage) – kr. 1500,-

Alle priser er ekskl. moms.

Pris Annoncering – Prisindeksering af dine produkter

Du betaler kun opstarts-gebyr for de kategorier du ønsker, at få fremvist dine produkter for. Det betyder, at du selv kan bestemme hvilke emner du ønsker at fremme din butik igennem.

OBS: Vi kan ikke garantere, at vi kan opsætte dine priser, da det kan afhænge af, hvordan din butiks produkter er sat op. Eksempelvis kan vores system ikke kende forskel på prisen, hvis du anvender samme side til at vise flere forskellige variationer af samme produkt, men hver variation har en forskellig pris.

Vi tager naturligvis ikke nogen pris, før vi kan garantere, at dine produkter kan fremvises. Kontakt os i dag, så finder vi hurtigt ud af, hvilke muligheder der er. Fortæl os gerne hvilke kategorier du ønsker at blive fremvist for. Vi opretter løbende nye kategorier.

Kontakt os for en aftale

Ønsker du at få dine produkter vist i eCigDanmarks Prisindekserings-arkiv, så tag kontakt til os i dag, så vi kan få opsat dine produkter.

Pin It on Pinterest

Share This

Del denne side

Del den med dine venner nu!