Vejleding til brugen af Forhandlere

Forside » FAQ » Vejleding til brugen af Forhandlere

Find ud af hvordan du benytter dig af Forhandlerlisten her på eCigDanmark

Til forhandlere

Før du opretter en annonce

Findes min butik allerede i forhandlerlisten?
Før du opretter en ny virksomhedsprofil er det altid en god idé først, at søge listen igennem for om din butik allerede skulle være listet. Finder du din butik på listen, kan du i stedet gøre krav på annoncen.

Godkendes dit krav, vil du få overdraget rettighederne til at ændre din annonce.

Hvordan gør jeg krav på min virksomhedsprofil?
Hvis du finder din butik i listen og ønsker at gøre krav på den, for at indskrive dit eget indhold og opdatere profilen, kan du gøre dette ved at holde musen henover den enkelte annonce.

Her vil der være en knap i højre top, som bliver synlig. Når du fører musen over den, ser du en beskrivelse der hedder “Gør krav på denne virksomhedsprofil”.

Herefter kan du indsende dit krav. Når det godkendes får du mulighed for at åbne op for din profil og dermed redigere i indholdet.

Kan jeg få min butik med lokation i udlandet med på listen?
ja naturligvis. Du kan sagtens få din butik med selvom den er beliggende i udlandet.
Hvordan sikre eCigDanmark, at det ikke er den forkerte, der får kontrol over en virksomhedsprofil?
For at være sikker på, at det kun er virksomhedsejeren selv, der får kontrol over sin egen virksomhed og ikke en anden, er vi nødt til at have nogle ting på plads.

I den sammenhæng er der nogle ting du kan gøre, for at øge processen.

Du kan eksempelvis opette en html-fil i roden af dit domæne ved navn: ecigdanmark.html og i filen skriver du blot “eCigDanmark, ja tak”.

En anden ting du kan gøre er, at oprette din profil med en email adresse under samme domæne, som dit website.

Alternativt, vil vi ringe dig op, for at stille dig nogle spørgsmål kun du kan svare på.

Generelle spørgsmål

Findes min butik allerede i listen?
Du kan med fordel søge i forhandlerlisten for at kontrollere om din virksomhed allerede er oprettet. Hvis du ikke finder din virksomhed, kan du oprette den helt gratis.

Findes din virksomhed allerede i listen, har du mulighed for at gøre krav på den for at indsætte din egen tekst. Du skal blot føre musen over din virksomhedsprofil og klikke på gør krav på denne virksomhedsprofil.

Hvilke krav er der for at oprette en forhandler annonce?
Som udgangspunkt kræver det blot, at du enten har en e-cigaret butik, en online webshop, er leverandør eller producent af e-cigaretter eller tilbehør til disse. Kiosker og supermarkeder, der sælger e-cigaretter samt forhandlere af tilbehør generelt til e-cigaretter er alle velkommen til at oprette en annonce for deres butik.
Kræver det en fysisk adresse?
Eftersom alle virksomheder i eCigDanmarks arkiv over forhandlere bliver listet på et kort, kræver det, at du indtaster en adresse for din virksomhed, men det kræves ikke, at du har en fysisk butik på denne adresse.

Det er primært for at få et overblik af, hvor i landet dine varer bliver leveret fra, som for mange forbrugere kan være en vigtig faktor.

Hvilke fordele er der ved at have en annonce i forhandlerlisten?
Der kan være mange fordele ved at have din butik listet på eCigDanmark. Herunder finde du nogle af disse:

  • Det er muligt for nye kunder at finde din butik/dit navn
  • Det er muligt at oprette en annonce med dine egne billeder, din egen tekst og link til en webshop
  • Beboere, så vel som gæster i byen vil have mulighed for at finde netop din butik
  • eCigDanmark handler kun om e-cigaretter, så du finder ikke et mere relevant sted at annoncer for din butik
  • Med en virksomhedsprofil på eCigDanmark, kan du komme i langt bedre kontakt med dine kunder og modtage feedback og anmeldelser.
Kan min virksomhedsprofil være i flere kategorier?
Ja. Hvis du har både en fysisk butik, men også en webshop, kan du sagtens vælge flere kategorier for din virksomhedsprofil.
Hvad er prisen for at få din egen virksomhedsprofil?
Du kan til enhver tid se de aktuelle priser for en virksomhedsprofil her.
Hvor ofte skal der betales?
Som det er lige nu, betales virksomhedsprofiler enten på månedsbasis eller for et år af gangen.

Desuden kan en fremhævet visning af din profil købes mod yderligere en pris.

Priserne finder du her.

Hvad gør jeg, hvis jeg har flere butikker?
Hver virksomhedsprofil dækker over én butik. Det betyder, at hvis du har flere butikker spredt over landet, bør du oprette en profil for hver af disse.

Du bestemmer naturligvis selv om du vil liste alle dine butikker, men det er ikke tilladt at liste dem alle under én profil.

Dette er til fordel både for dig som virksomhedsejer, og naturligvis også for forbrugerne som skal finde dig.

Deler dine butikker den samme adresse, får dine andre butikker ingen søgninger og dine kunder vil heller ikke være i stand til at finde disse butikker på kortet. Reglen er derfor simpel: Én butik per virksomhedsprofil.

Kan jeg selv vælge en overskrift for min virksomhedsprofil?
Ikke rigtigt. Du bestemmer selv navnet, men eCigDanmark stiller krav om, at overskriften på din virksomhedsprofil er det samme som navnet på din virksomhed.

Hedder din virksomhed “ABC” skal din overskrift også være “ABC”.

Dette er et krav og kan ikke undgås. Ændrer du din overskrift, ændre vi den tilbage til dit virksomhedsnavn. Ser vi at dette misbruges til at drage nytte af SEO-mæssige fordele, tillader vi os at lukke din konto.

Hvordan fremvises min virksomhed?
Alle virksomhedsprofiler fremvises ved enhver søgning eller fremvisning i uvilkårlig rækkefølge, hvilket vil sige, at alle virksomhedsprofiler har lige gode muligeder for at blive vist øverst på siden.

Ved søgninger, vil kun profiler, der matcher selve søgningen blive vist.

For altid at ligge øverst i fremvisninger på både listerne og i søge-resultater, kan du tilkøbe dig en såkaldt “fremhævet fremvisning”. Når din virksomhedsprofil bliver fremhævet, vil den altid stå øverst på listen. Dette er noget du først kan tilkøbe under din virksomhedsprofil, når du har gjort krav på din virksomhedsprofil.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit login?
Har du glemt dit login, kan du gå til nedenstående side og klikke på “Glemt” (lige under login-delen).

http://www.ecigdanmark.dk/log-ind/

Her vil du have mulighed for at få tilsendt dine login informationer.

Hvordan validere eCigDanmark ejerskabet af en virksomhedsprofil?
For at eCigDanmark kan give dig kontrol over en virksomhedsprofil, er det vigtigt, at vi får valideret, at du er den reelle ejer af den virksomhedprofil du gør krav på.

Vi benytter flere metoder til at validere ejerskabet:

1. email adresse
Det er en fordel, hvis du tilmelder dig eCigDanmark med en email adresse der matcher din virksomheds domæne. På den måde kan vi sikre os, at du er ejer af domænet (eller i hvert fald har en mail tilknyttet domænet)Den email adresse du tilmelder dig med.

2. html-fil i roden af dit domæne
Du kan også vælge, at oprette en html-fil i roden af dit domæne. Filnavnet skal være “ecigdanmark.html” og indeholder teksten “eCigDanmark, Ja tak”.

3. mangelende validering
Finder vi ikke tilstrækkelig bevisbyrder for, at du skulle være ejeren af den virksomhedsprofil du gør krav på, kontakter vi dig med yderligere spørgsmål.

Til forbrugere

Hvorfor er der ingen links på online forhandlere i forhandlerlisten?
Alle forhandlere oprettes med en gratis profil og disse indeholder ingen links.

Hvis du kender til en forhandler, som du gerne så fik et link på deres profil, kan du foreslå dem, at få oprette en virksomhedsprofil eller at de gør krav på en eventuelt eksisterende.

Hvad gør jeg hvis jeg finder en forhandler i en forkert kategori?
Hvis du støder på en forhandler, der ser ud til at være placeret i en forkert kategori, gør du klogest i at give eCigDanmark besked om dette, så problemet kan blive løst hurtigst muligt.
Hvordan finder jeg en forhandler i nærheden af min position?
Når du befinder dig i forhandlerlisten, har du et link i højre side ved navn “Find nærmeste e-cigaret forhandler”, når du klikker på dette link, får du vist et kort, der lister alle forhandlere inden for en radius af 5 km. Du har selv mulighed for at ændre denne radius, indtil du finder hvad du søger.

For at vende tilbage til den normale forhandlere liste, bedes du gå tilbage til forhandlere.

Har du andre spørgsmål? Her har du nogle muligheder:

Her finder du flere måder, hvorved du kan få svar på dine spørgsmål

Spørg hele Danmark

Har du spørgsmål omhandlende e-cigaretter, rygevæske, tilbehør eller måske noget helt fjerde. Så benyt dig af “Spørgsmål og Svar”, hvor du kan stille spørgsmål til hele landet. Alle, der ser dit spørgsmål her, har mulighed for at svare. Det er den hurtigste vej til at blive klogere.
Gå til Spørgsmål og Svar

Kontakt eCigDanmark

Har du spørgsmål du ikke finder svar på her på siden, er du altid mere end velkommen til, at tage kontakt direkte til eCigDanmark. Vi hjælper dig med alle spørgsmål omkring brugen af dette website samt spørgsmål omhandlende annoncering og oprettelse af konti her på eCigDanmark.
Gå til Kontakt

Pin It on Pinterest

Share This

Del denne side

Del den med dine venner nu!