Om eCigDanmark

Baggrunden for eCigDanmark

Forside » Om eCigDanmark

Historien kort…

1963
2006
2008
2010
2012
2013
2014
1963

Ren logik førte til den første e-cigaret

Herbert A. Gilbert var den oprindelige opfinder af e-cigaretten helt tilbage i 1963. Han brugte ren logik i henhold til at føre tanken om, at inhalere giftige kemikalier over til tanken om, at inhalere dampen fra vand med aroma i stedet. Desværre brugte han ikke ren logik, da han forsøgte at markedsføre sin idé, idet han gik til farmaceutiske virksomheder og tobak selskaber, som i stedet gjorde hvad de kunne for at beskytte deres eget marked. Herberts e-cigaret blev derfor aldrig udgivet.

2006

e-Cigaretten blev gen-opfundet

Idéen til den elektriske cigaret kom fra Hon Lik, en kineser som patenterede e-Cigaretten tilbage i 2003. Mange tror fejlagtigt, at det var Herbert A. Gilbert tilbage i 1963, der tog patent på e-Cigaretten, som vi kender den i dag. Herberts design producerede dog ingen damp, hvorved de to forskellige versioner adskiller sig fra hinanden. Hon Lik fik først udgivet en egentlig elektronisk cigaret i Kina i 2006.

2008
2010

Første møde med en e-cigaret

I 2010 opdagede Morten for første gang de elektroniske cigaretter. På daværende tidspunkt drev Morten en tech-blog med anmeldelser af diverse obskure gadgets, hvor blandt andet e-cigaretter fra Skandi kom med på dagsordenen. Morten blev dog ikke helt overbevist ved første møde med dette alternativ til almindelige cigaretter. Det skete først i 2012

2012
2013

Idéen tog form – eCigDanmark

I 2013 begik Morten en brainstorm over det han mente, det danske folk med interesse i e-cigaretter virkeligt havde brug for. eCigDanmark blev løsningen og resultatet ser du her: En online portal og et nyt midtpunkt for e-cigaret interesserede, hvor alle kan finde forhandlere, priser og svar på spørgsmål – alt samlet i ét online e-cigaret univers. Velkommen til eCigDanmark!

2014

eCigDanmark gik LIVE

eCigDanmark – et samlingssted for det Danske e-Cigaret folk

eCigDanmark servicerer primært to grupper:

Forbrugere

Personer, der allerede anvender e-Cigaretter eller nytilkomne, der ønsker at vide mere.

Annoncører

Forhandlere af e-Cigaretter, e-Juice og Tilbehør, som ønsker at komme i kontakt med forbrugerne.

Her er hvad eCigDanmark tilbyder dig

Begivenheder

Endvidere stiller eCigDanmark en såkaldt begivenheds kalender til rådighed for alle, der har et vigtigt budskab til forbrugerne. Det kunne eksempelvis være en forening, der holder møde om e-cigaretter i forbindelse med rygelovgivningen, eller en forhandler, der stiller en bod op i et shopping center. Mulighederne er mange.
Gå til Begivenheder
Hvorfor eCigDanmark?
Visionen
Teamet bag
Fremtiden
Hvorfor eCigDanmark?
For at være helt ærlig, så er eCigDanmark resultatet af, at undertegnede efterhånden er mega træt af alle de utallige, såkaldte infosider, der kun forsøger at sælge produktet uden egentligt, at tænke på forbrugeren, og uden at give nogen form for værdi.

e-cigaretter er ikke bare et produkt. Det er en livsstil, et rygestop og et personligt valg. Og det bør derfor ikke sælges som noget det ikke er. Informationer om e-cigaretter her på eCigDanmark er derfor skrevet i forbrugerenes ånd – af en forbruger, til forbrugere.

eCigDanmark er ment som en stilfuld version af samtlige info-hjemmesider, blot proppet til med gode og vallide informationer, som både forbrugere og forhandlere kan få glæde af.

Visionen

Visionen for eCigDanmark er, at være en samlingsportal for alt, hvad der omhandler vore tre hovedelementer inden for e-Cigaretter – Forhandlere, Priser og svar på spørgsmål – en samlingsportal for alle e-dampere. Hvad end du som besøgende, er på jagt efter den nærmeste forhandler, den billigste pris på produkter, eller søger svar på et specifikt spørgsmål omhandlende emnet, ønsker eCigDanmark, at være den mest eftertragtede portal. Også for forhandlere, der ønsker at få fremvist både deres butik, deres produkter og endda muligheden for at hjælpe andre igennem en svær start med mange spørgsmål, ønsker eCigDanmark at være det åbenlyse valg.

eCigDanmark ønsker at være Danmarks #1 informationsportal inden for e-cigaretter.

Teamet bag

Morten Pauch

Direktør og Stifter

eCigDanmark er pt. et one man show

e-cigaretter for Danske forbrugere…

Når alt kommer til alt, er skaberen af noget stort jo slet ikke den egentlige succes. Det er forbrugerne af det skabte, der først og fremmest gør det til en succes og dermed også dem, som gør skaberen succesfuld. Somme tider er det end ikke det bedste der vinder hjertet hos forbrugerne. Det kan være dem der er først, dem der størst eller dem der har flest penge til markedsføring. Uanset er det forbrugerne der vælger, så lad os se hvad det hele ender med. Personligt mener jeg, der mangler en professional kilde til emnet e-cigaretter her i Danmark. eCigDanmark er mit bud. Læs mere om Morten og om missionen for eCigDanmark her.

Fremtiden
Fremtiden er præcist om et år…

eCigDanmark gik live i februar 2014 og har samtidig skudt et forsøg igang. eCigDanmarks fremtid afhænger nemlig af behovet for de services, som stilles til rådighed. Skaberne bag eCigDanmark har ikke gjort sig nogle analyser eller forespørgelser forinden sitet gik live. Vi kan derfor kun gætte på eCigDanmarks succes, men det hele afhænger af dig. eCigDanmark har præcist et år til at vise, at det Danske folk har et behov for det eCigDanmark står for. I den tid gør vi alt, hvad vi kan for at få informationen ud om sitet’s eksistens – til både forbrugerne såvel som forhandlerne og eventuelt offentlige instanser – men bliver eCigDanmark ikke brugt, som vi formoder ved slutningen af det første år, ja så lukker det ganske simpelt igen. Så har du en e-cigaret entusiast gemt i maven, og synes det ville være synd, at se eCigDanmark forsvinde, så skynd dig at fortælle alle du kender om dette website.

Tilmeld dig eCigDanmark (det er gratis) og du får informationer om e-cigaretter, nye butikker, specielle tilbud og meget mere…

FAQ

Er du i tvivl om, hvordan du benytter dig af de forskellige services her på eCigDanmark? Så gå til vores FAQ-afdeling. Her finder du svar på mange af de muligheder du har for at tage del i websitet.

Gå til FAQ

Kontakt

Ønsker du at tage kontakt til os, så skal du være mere end velkommen til dette også. Vi hører altid gerne på vore besøgende. Ris og ros og generelle spørgsmål er altid velkommen. Du kan enten bruge vores [usernoise_link]Feedback[/usernoise_link] funktion i venstre side eller skrive til os direkte.

Annoncer på eCigDanmark

Er du forhandler og ønsker du at annoncere på eCigDanmark?

Pin It on Pinterest

Share This

Del denne side

Del den med dine venner nu!