Vejledning til brugen af Priser

Forside » FAQ » Vejledning til brugen af Priser

Find ud af hvordan du benytter dig af Priser her på eCigDanmark

 

Sådan finder du de billigste priser på e-cigaretter, e-juice og tilbehør

Hvordan finder jeg en bestemt kategori?

Under Priser finder du en ekstra lille menu nær toppen. Den viser som standard “Alle” kategorier, men det er muligt at sortere indholdet af prissammenlignings tilbudene ved at klikke på en bestemt kategori.

Du kan eksempelvis klikke på “Batterier” for kun at vise kategorien batterier.

Findes der nogen information om produkterne?

Alle produkter under Priser har et felt med navnet “Produkt Info”. Her finder du informationer om det enkelte produkt.

Hvorfor er der forskellige produkter vist under et bestemt produkt?

Det er en stor opgave, at oprette og vedligeholde denne prissammenligningstjeneste og for at bevare overblikket, ser vi det nødvendigt, at sætte visse produkter under hinanden. Vi mener det bliver nemmere og mere overskueligt, både for os selv, men også for dig, som skal finde produkterne.

Eksempelvis er alle eGo-batterier er samlet under eGo batterier. I stedet for at lave en kategori til de forskellige størrelser og mærker, viser vi alle eGo-batterier under én samlet side.

Hvor finder jeg priserne på produkterne?

Hvert produkt under Priser viser dig følgende:

  • Et billede
  • En anmelder karakter
  • Produkt Information
  • Annoncør Information
  • Priser på produktet.

Alle forhandlere og deres priser bliver vist under billedet af selve produktet.

Er den billigste pris i listen virkelig den billigste i hele Danmark?

Vi gør hvad vi kan for at dække så mange forhandlere i landet, som muligt. Men det er klart, at vi ikke lister alle priser for samtlige forhandlere i hele landet, så hvis du gå på udkig i de omtrent 200 forhandlere, kan du muligvis finde en billigere pris.

Som udgangspunkt, kan du være rimelig sikker på, at du finder de billigste priser i vores prissammenligningstjeneste.

Hvorfor stemmer prisen på eCigDanmark ikke overens med butikkens?

Selvom eCigDanmark opdaterer priserne ofte, så kan der opstå situationer, hvor en forhandler netop har opdateret prisen, at varen er udgået eller er udsolgt.

eCigDanmark kan ikke holdes ansvarlig for pris- og varestatus. Priser er en gratis tjeneste for forbrugere i Danmark og vi gør alt hvad vi kan for at opdatere og forbedre denne service, men der stilles ingen garantier.

Du bør altid forsikre dig om den aktuelle pris og lagerstatus hos den enkelte forhandler inden du bestiller.

Hvad gør jeg hvis jeg finder en fejl?

Hvis du finder fejl i form af forkerte priser, links der ikke virker eller andre ting, der gør, at vores service ikke lever op til dine forventninger, så hører vi meget gerne fra dig.

Den bedste måde du kan kontakte os på, er ved at anvende vores [usernoise_link]Feedback funktion[/usernoise_link] eller ved at skrive til os.

Produkt anmeldelser

Hvad betyder det store tal til højre for produktet?

Dette tal er ganske simpelt en karakter for selve produktet. Tallet er gennemsnittet af hvad brugerne synes om produktet. Du kan ikke nødvendigvis bruge tallet til at afgøre om det er et godt produkt eller ej. Alle vurderinger er subjektive og kan ikke bestemme om et produkt er godt eller dårligt. Du kan dog bruge det som en indikator for hvad resten af Danmark synes om det specifikke produkt.

Eksempelvis kan en Mentol-smag have en dårligere karakter end en almindelig tobak-smag. Dette betyder nødvendigvis ikke, at mentol-smagen er så dårlig, men kan eksempelvis betyde, at flere personer foretrækker den almindelige. Karakteren er altså en indikator af dels, hvad forbrugerene synes om produktet og dels, hvor mange der eventuelt bruger det.

Hvordan anmelder jeg et produkt?

Annoncer dine priser på eCigDanmark

Hvordan får jeg mine produkter fra min butik vist på eCigDanmark?

I toppen af hvert produkt under Priser, finder du et felt “For Annoncører”. Her kan du læse om dine muligheder for at få din butiks vare-katalog med i eCigDanmarks Priser.

Du kan også læse mere om annoncering på eCigDanmark her.

Har du andre spørgsmål? Her har du nogle muligheder:

Her finder du flere måder, hvorved du kan få svar på dine spørgsmål

Spørg hele Danmark

Har du spørgsmål omhandlende e-cigaretter, rygevæske, tilbehør eller måske noget helt fjerde. Så benyt dig af “Spørgsmål og Svar”, hvor du kan stille spørgsmål til hele landet. Alle, der ser dit spørgsmål her, har mulighed for at svare. Det er den hurtigste vej til at blive klogere.
Gå til Spørgsmål og Svar

Kontakt eCigDanmark

Har du spørgsmål du ikke finder svar på her på siden, er du altid velkommen til, at tage kontakt direkte til os. Vi hjælper dig med alle spørgsmål omkring brugen af dette website samt spørgsmål omhandlende annoncering og oprettelse af konti her på eCigDanmark.
Gå til Kontakt

 

 

Pin It on Pinterest

Share This

Del denne side

Del den med dine venner nu!