Annoncering

før vore besøgende over til din side...

Forside » Annoncering
Førstepladsen er til dem vælger det rigtige...
Du behøver ikke klikke forbi mange sider her på eCigDanmark, for at regne ud, at det er her det sker. Det er lige præcis her, at dine kunder – nuværende, såvel som fremtidige – hænger ud og bruger deres tid på, at finde hvad de søger. Det er ikke for at prale (kun meget lidt i så fald) – Det er bare simpel logik. eCigDanmark er stedet, hvor det danske damp-folk holder til og drives videre til et stort udvalg af forskellige virksomheder landet over. For her handler det hele nemlig og e-cigaretter. Spørgsmål er blot, om du tør lade være med at fodre dine gæster her på eCigDanmark?
Nå ud til dine kunder - NU!
eCigDanmark tilbyder din forretning et bredt udvalg af muligheder for at nå ud til dine kunder. Dette gøres igennem forskellige annoncerings muligheder her på sitet, som det er op til dig at vælge imellem. Du er naturligvis velkommen til at vælge dem alle, men først bør du overveje, hvor du tror du vil få mest værdi for din indsats. Vi hjælper dig gerne i gang her, ved at fortælle dig om dine mange muligheder.

 

Uno, dos, tre

eCigDanmark tilbyder dig og din virksomhed tre måder, at nå dit publikum ved.

 

Få din butik oprettet i forhandler arkivet

Først og fremmest, så koster det ikke noget, at få din butik med i arkivet (hvis den ikke allerede er det). Forhandler arkivet er en online, søgbar liste over forhandlere i hele Danmark. For besøgende, er dette en fantastisk nem måde, at finde en god forhandler i nærheden af hvor de befinder sig. Som forhandler, har du mulighed for at oprette alle dine butikker – online, såvel som fysiske butikker – og her er det op til dig, at vælge, hvor god en information du vil tilbyde de besøgende, der finder dine butikker.

Læs mere

 

Få dit varesortiment med på prissammenligningstjenesten

Få flere besøgende ved at liste dine produkter med de bedste priser her igennem eCigDanmark. Besøgende kan søge efter forskellige produkter og finde den forhandler de har lyst til at handle hos. Forhandlere der driver en affiliate løsning, kan få deres produkter vist gratis (uden yderligere beregning, end som der betales igennem den almindelige affiliate aftale).

Læs mere

 

Få dit banner vist på eCigDanmark

eCigDanmark viser bannere på udvalgte sider og positioner, som eksempelvis på bloggen og i Spørgsmål og Svar. Disse bannere sælges efter først til mølle princippet ved at klikke på ledige bannerpladser (Det vil tydeligt fremgå, hvis det er ledigt). Nogle bannere er single bannere, mens andre er rotations-bannere, hvor pladsen deles af flere bannere. Alle ledige pladser kan købes, ved at klikke på dem og følge instruktionerne. Priserne varierer alt efter placeringen, men afregnes i CPM (Pris per 1000 visninger).

Læs mere

 

Tag action i dag og konverter i morgen

Hent vores mediekit, som fortæller dig alt om dine muligheder for annoncering her på eCigDanmark

 

Pin It on Pinterest

Share This

Del denne side

Del den med dine venner nu!