Presse

Forside » Presse

Presse information for eCigDanmark

eCigDanmark er et informations-, forhandler-, pris- og spørgsmåls-website for e-cigaretter i Danmark. Her finder forbrugere lokale forhandlere af e-cigaretter, de billigste priser på produkter, begivenheder, svar på spørgsmål, jobopslag, konkurrencer, statistikker og meget mere. eCigDanmark handler om, at informere det danske folk om emnet e-cigaretter.

Forhandlere er naturligvis også velkommen, da alle forhandlere netop har mulighed for at liste deres butikker, online såvel som fysiske butikker. Alle forhandlere har mulighed for at oprette både begivenheder og jobopslag inden for emnet. Endvidere er det muligt for forhandlere, at få vist deres priser i prissammenlignings-tjenesten samt at annoncere via bannere.

eCigDanmark er dermed spændende både for forbrugere såvel som forhandlere.

Pressemeddelelser

e-cigaretter i Danmark: Her kommer eCigDanmark

Det er ikke mange, der har kunne forudse, hvor vi ville står i dag – Danmark, et land med lidt over 5,5 millioner indbyggere i 2013. Seneste løse statistik (fra 2012) viste over 150.000 e-cigaret forbrugere i landet, hvoraf 50.000

Logoer til download

Regler for brug af billeder:

eCigDanmark skal altid krediteres. Det er ikke tilladt at manipulere billederne eller lade et eller flere af dem indgå i en fotomontage. Beskæring skal ske med respekt for ophavsmandens droit morale. Det er ikke tilladt at arkivere de downloadede billeder i fotoarkiver eller på anden vis, ligesom det heller ikke er tilladt at distribuere fotografierne til et andet medie eller foto-arkiv.

(Mis)brug, der ikke respekterer ovenstående, vil føre til at både fotografen, grafikkeren og eCigDanmark kan tage de nødvendige skridt i forhold til krav om erstatning.

Sådan gør du:

Klik på et billede for at se det i stort format.

Download ved at højreklikke på billedet og vælg gem på harddisk.

Like eCigDanmark på Facebook

eCigDanmark på de sociale medier

Google+

Pin It on Pinterest

Share This

Del denne side

Del den med dine venner nu!