FAQ

Forside » FAQ

FAQ for eCigDanmark

Find svar på dine spørgsmål

I menuen her til højre, finder du flere guides til hvordan du anvender de forskellige funktioner på eCigDanmark. Klik på en af dem for at læse mere om brugen af eCigDanmarks forskellige services.

Almindelige spørgsmål om eCigDanmark

Historien vi fortæller

Hvad er eCigDanmark?

eCigDanmark er Danmarks største portal til e-cigaretter. Her krydser forbrugere og forhandlere hinanden på godt og ondt. Idéen med eCigDanmark er, at give både forbrugerne og forhandlerne et samlingssted, hvor de kan dele erfaringer med hinanden.

For forbrugere

Hos eCigDanmark kan forbrugere finde lokale og online forhandlere af e-cigaretter, e-juice og tilbehør. De kan se kommende begivenheder inden for emnet, som foregår inden for landets grænser. De kan finde de billigste priser på e-cigaretter og tilbehør og de kan få svar på spørgsmål de har om emnet samt hjælpe andre med at besvare deres spørgsmål.

For forhandlere

Her på eCigDanmark kan forhandlere oprette deres butikker i Danmarks største online forhandler arkiv af e-cigaretter. De kan få deres varesortiment og priser vist i Danmarks største prisindeks for e-cigaretter og de kan være behjælpelige med at svare kunder på deres spørgsmål.

Hvad er visionen for eCigDanmark?

Den grundlæggende vision for eCigDanmark, er at levere et mødepunkt på nettet, hvor det handler om at formidle hjælp og information fra bruger til bruger – forbrugere og forhandlere imellem – om e-cigaretter og alt hvad det indebærer.

Hvordan anvender jeg de forskellige services her på eCigDanmark?

Har du spørgsmål til anvendelsen af en bestemt service her på eCigDanmark, bedes du se i menuen her på højre side. Her vil du finde guides til, hvordan du anvender vores services.

Har du andre spørgsmål? Her har du nogle muligheder:

Her finder du flere måder, hvorved du kan få svar på dine spørgsmål

Spørg hele Danmark

Har du spørgsmål omhandlende e-cigaretter, rygevæske, tilbehør eller måske noget helt fjerde. Så benyt dig af “Spørgsmål og Svar”, hvor du kan stille spørgsmål til hele landet. Alle, der ser dit spørgsmål her, har mulighed for at svare. Det er den hurtigste måde at blive klogere på.
Gå til Spørgsmål og Svar

Kontakt eCigDanmark

Har du spørgsmål du ikke finder svar på her på siden, er du altid mere end velkommen til, at tage kontakt direkte til eCigDanmark. Vi hjælper dig med alle spørgsmål omkring brugen af dette website samt spørgsmål omhandlende annoncering og oprettelse af konti.
Gå til Kontakt

 

Pin It on Pinterest

Share This

Del denne side

Del den med dine venner nu!