Kortet herover viser kun fysiske e-cigaret butikker. For at se en liste over alle e-cigaret butikker, leverandører, producenter, kiosker og supermarkeder med salg af e-cigaretter bedes du gå til Forhandlerlisten.

Find e-cigaret forhandlere i hele landet

– Fysiske Butikker
– Online Webshops
– Leverandører
– Producenter
– Kiosker og Supermarkeder

Tilføj DIN e-cigaret Butik i dag – lige nu og her!

Få din e-cigaret butik med på Danmarks største e-cigaret forhandlerliste og forøg tilliden til dine kunder – nye såvel som eksisterende. Fra mindre end Kr. 69,- per måned (intro-tilbud).

Hej og hjerteligt velkommen til eCigDanmark,

Danmarks nye e-cigaret portal

Der hærsker ingen tvivl om, at e-cigaretter er blevet utrolig populært i hele verden – også her i det lille Danmark. e-cigaretterne appellerer til rygerne, og er for manges vedkommende det bedste alternativ til et rygestop, de nogensinde kommer. e-cigaretter er med andre ord kommet for at blive.

e-cigaretter anslås til at blive anvendt af mere end 60.000 blot i Danmark. Med så mange forbrugere der i dag anvender e-cigaretter i det daglige, er det på tide, at der kommer et samlingssted hvor de spørgsmål, bekymringer og forundringer alle har på hjertet, kan blive debatteret.

eCigDanmark er en ny online portal, hvis formål netop er, at samle al den information samt forhandlere og forbrugere på ét sted med øje for, at alle kan drage glæde af e-cigaretternes muligheder.

Kort sagt, eCigDanmark handler om e-cigaretter i hele Danmark – Kom og vær med!

Seneste e-cigaret Prissammenligninger

eCigDanmark giver dig Danmarks største prissammenligningstjeneste for e-cigaretter og tilbehør.

bedste-e-bog-om-e-cigaretter

e-bogen om e-cigaretter

Hvad er en e-cigaret? Hvordan virker en e-cigaret? Hvem opfandt e-cigaretten? Er det sikkert at anvende e-cigaretter? Kan e-cigaretter få mig til at stoppe med at ryge? Hvad er rygevæske og kan jeg få nikotin til min e-cigaret? Alt dette og meget mere, får du styr på i denne e-bog. Bogen er skrevet ud fra forbrugerens synspunkt, med det simple formål, at hjælpe dig hurtigt i gang med emnet. Undgå at bruge en masse tid på at søge svar, for du finder alt det en begynder har brug for at vide om e-cigaretter i denne e-bog.

Find svar på dine spørgsmål om e-cigaretter – Hele Danmark hjælper dig

Fire Gode Grunde til at skifte til e-cigaretter

Hvis du har svært ved at stoppe med at ryge

Kemikalier

Slip for omkring 4000 kemiske stoffer, der tilsammen nedbryder dit helbred og ødelægger din hverdag.
Hvorfor e-cigaretter?

Medmennesker

Dine omgivelse vil værdsætte, at du bliver røgfri, lugtfri og mere energisk. Alle bliver gladere.
Hvorfor e-cigaretter?

Rygeloven

e-cigaretter er ikke omfattet af rygeloven, hvilket giver dig bedre muligheder for selv at bestemme,
Hvorfor e-cigaretter?

Helbred

Efter kort tid vil du opleve, at du får det bedre. Det er slut med åndenød, hoste og dårlig ånde.
Hvorfor e-cigaretter?

Seneste Artikler

Det er slut med e-cigaretter i EU efter 2016

Ja, du læste rigtig: “Det er slut med e-cigaretter i EU efter 2016” Hvis ikke du gør noget… NU! EU har afvist de elektroniske cigaretter i går, på trods af et flertal af de britiske parlamentsmedlemmer stemte imod. Mens nogle kompromiser

EU-Kommissionen tager stilling til dit liv – i dag

Dansk oversættelse: En stille revolution tager Europa, og endda hele verden med storm Den elektroniske cigaret   Alene i Europa anslås det, at der er over 7 millioner dampere – et begreb, der foretrækkes over ordet rygere. Indånding af damp

Et Udvalg af Vore Kunder

Hvad venter du på? Få din butik frem i søgelyset NU!

eCigDanmark i BETA
eCigDanmark er til for dig som forbruger. Vi ønsker at stille de bedste services til rådighed, så alle kan blive klogere på emnet e-cigaretter. eCigDanmark skal derfor testes i alle afkroge og du er hermed med til at få testet alle eCigDanmarks funktioner igennem, så vi løbende kan både forbedre sitets nuværrende funktioner og fortsætte med at tilbyde dig nye i fremtiden.

Pin It on Pinterest

Share This

Del denne side

Del den med dine venner nu!