USB-opladere

til dine batterier

e-cigaret produkt usb-oplader
Produkt Info
Annoncør Info
Produkt Info

USB-oplader til eGo-batterier

Denne oplader består udelukkende af en USB-oplader med et gevind, der passer til alle eGo-modeller. Du bør altid være opmærksom på at din e-cigaret har det bedst ved at blive opladet med den oplader som fulgte med da du købte den. Er det ikke en mulighed du har, kan dette være et billigere alternativ.

Denne oplader kommer kun som en USB-oplader, hvilket vil sige, at den kræver enten en computer eller en strøm-adapter, for at trække strøm over til batteriet.

Disse opladere leveres oftest med en lysdiode, der blinker rødt så længe den oplader batteriet, og grønt så snart det er færdig opladet. Der kan være fejl på disse diode-anvisninger, men det betyder ikke nødvendigvis, at dit batteri ikke bliver opladet.

Annoncør Info
Kære Annoncør, Her på eCigDanmarks prissammenligningstjeneste har du to annoncerings-muligheder:

1. Få dine priser indekseret her på eCigDanmark

Du kan få dine produktpriser vist her på siderne og derved øge både kendskabet og konverteringen for din butik.

2. Få dit banner frem i søgelyset på eCigDanmark

Alle pris-sider – som denne – viser ét stort banner i øverste sektion. Der er ingen forbrugere der vil gå glip af netop dit banner her.

[dfads params=’groups=191&limit=1&orderby=random&return_javascript=1′]

Prissammenligning af USB-opladere til eGo Batterier

[afp id=”88″]
e-cigaret produkt usb-oplader 220V
Anmeldelse
Anmeldelse
Bedste priser på væg-opladere til eGo-modeller

Her finder du opladere til væggen. Oftest vil der være tale om en væg-adaptor og så et medfølgende USB-kabel. Vær dog opmærksom på, at nogle forhandlere sælger væg-adaptoren enkeltvis, altså uden selve USB-kablet. Har du ikke sådan et, må du derfor også anskaffe dig dette, da du ikke kan oplade dine e-cigaret batterier uden selve kablet.

Dette er (som udgangspunkt) en fuld pakke-løsning til eGo-batterier. Pakken består af en USB-oplader til eGo-batterier samt en strøm-adapter, som kan sættes i væggen. Strømstikker passer til alle almindelige 220V og batteriet kan oplades enten via væggen med dette stik eller uden direkte igennem en USB-port på en computer.

OSB: Vær opmærksom på, at enkelte butikker sælge væg-adaptoren for sig selv, hvorefter du må anskaffe dig selve USB-kablet ved siden af.

Prissammenligning af USB-opladere med 220V strømstik

[afp id=”90″]
e-cigaret produkt produkt usb-oplader til bilen 12v
Information
Information
Billigste priser på bilopladere (USB-adaptor)

Dette er en adapter, der konverterer bilens 12V til 220V, så du kan oplade dine e-cigaret batterier i bilen, mens du er på farten.

Dette er i og for sig ikke en oplader, men derimod en adapter til bilen. Den omformer bilens 12V til 220V og giver dig dermed muligheden for at slutte en hvilken som helst USB-oplader. Den bruges ved at sætte den ind i bilens cigaret-tænder, hvor den vil trække strøm fra bilens batteri.

Når du køber denne adapter, skal du være opmærksom på, at selve USB-opladeren til din e-cigaret ikke følger med. Du skal derfor bruge en almindeligt USB-oplader, som passer til din e-cigaret ved siden af denne adapter.

Når du har både en USB-oplader og denne 12V adapter, kan du oplade din e-cigaret i bilen, hvilet giver dig god mulighed for at dampe på hele bil-ferien eller den lange forretningsrejse.

Prissammenligning af USB-opladere til bilen (12V) – Adapter

[afp id=”89″]
e-cigaret produkt usb-oplader 510
Information
Information
Bedste priser på opladere til 510-batterier

510-modellen er de små batterier – dem der minder meget om en almindelig cigaret i størrelse. Her finder du de billigste priser på opladere til disse batterier.

Denne USB-oplader passer specielt til 510-batterier, som er lidt mindre end de populære eGo-modeller. 510 er også ganske populære, da det er den type batteri, der anvendes i alle “cig-a-like” typer, hvilket vil sige alle de e-cigaretter, som minder meget om almindelige cigaretter i størrelsen.

Prissammenligning af USB-opladere til 510

[afp id=”124″]
e-cigaret produkt e-pibe oplader 608
Information
Information
Bedste priser på opladere til 608 e-Piber

USB-oplader til e-pibe af typen 608. Denne oplader har et gevind, der passer specielt til batteriet for din 608 e-pibe.

Prissammenligning af USB-opladere til 608-Pibe

[afp id=”125″]
[vc_message type=”info”]* Selvom vi opdaterer priserne ofte, kan vi ikke garantere, at prisen stemmer overens, når du besøger den enkelte webshop. Spørgsmål om priser samt andre spørgsmål, bedes henvises til de enkelte forhandlere. eCigDanmark stiller ingen garantier ved køb igennem ovenstående forhandlere.[/vc_message]

Annoncer din butiks priser på eCigDanmark

Få din butik frem i lyset, list dine priser på Danmarks største e-cigaret prissammenligningstjeneste.

Pin It on Pinterest