eGo Batterier

e-cigaret produkt eGo Batteri
Karakter
Produkt Info
Detaljer
Annoncør Info
Karakter
Produkt Info
Billigste priser på eGo-batterier

Batterierne til forskellige eGo-modeller fås i mange varianter. Forskellen kan ligge i selve mærket, farven og i styrken. Selve styrken måles i mAh (milliampere-hour) og her kan man som udgangspunkt sige, at des højere en mAh, des længere vil batteriet kunne holde (det kan dog komme an på selve strømforbruget og atomizerens modstand). Har du et startsæt og ønsker et nyt batteri, kan du se hvilket batteri dit nuværende sæt bruger. Batterierne oplades med en USB-oplader, hvilket typisk tager et sted imellem 1-8 timer, hvorefter det alt efter størrelse og forbrug, kan holde et sted imellem 1-2 dage. Du får normalt ikke en oplader, når du kun bestiller et batteri. Disse batterier skal altså mere ses, som en reservedel til dit nuværende sæt. Alle eGo-modeller kan bruge de samme clearomizers. Vær i øvrigt opmærksom på at batterier typisk fås i to forskellige udgaver; automatiske og manuelle batterier. De automatiske aktiveres automatisk, når du suger. De manuelle har en knap, som skal holdes inde, for at blive aktiveret.

Detaljer
Batterier kommer i to forskellige udgaver – automatiske og manuelle batterier.

Automatisk batterier bliver aktiveret idet du suger i e-cigaretten. Fordelen ved dette er, at det er nemmere, da der ikke er så meget at tænke over. Ulempen ved automatiske batterier er, at de generelt ikke holder strøm lige så længe som et manuelt batteri og at de i øvrigt kan blive aktiveret af stærk blæst.

Manuelle batterier bliver aktiveret idet du trykker på en knap på e-cigaretten. Det giver batteriet en længere lidt mere power til dagen. Til gengæld kræver det også, at du skal holde knappen inde hver gang du ønsker at anvende din e-cigaret og du kan risikere, at aktivere den i lommen, tasken eller andet. De fleste nye modeller giver dig dog muligheden for helt at slukke batteriet ved fem hurtige klik.

På denne side, har vi ikke differentieret imellem automatiske og manuelle batterier, så vær opmærksom på dette før du bestiller.

Annoncør Info
Kære Annoncør, Her på eCigDanmarks prissammenligningstjeneste har du to annoncerings-muligheder:

1. Få dine priser indekseret her på eCigDanmark

Du kan få dine produktpriser vist her på siderne og derved øge både kendskabet og konverteringen for din butik.

2. Få dit banner frem i søgelyset på eCigDanmark

Alle pris-sider – som denne – viser ét stort banner i øverste sektion. Der er ingen forbrugere der vil gå glip af netop dit banner her.

Prissammenligning af eGo Batteri (650 mAh)

[afp id=”196″]
e-cigaret produkt eGo Batteri
Produkt Info
Produkt Info
Billigste priser på eGo-batterier med 900 mAh.

Prissammenligning af eGo Batteri (900 mAh)

[afp id=”197″]
e-cigaret produkt eGo Batteri
Produkt Info
Produkt Info
Billigste priser på eGo-batterier med 1100 mAh.

Prissammenligning af eGo Batteri (1100 mAh)

[afp id=”198″]
e-cigaret produkt eGo Batteri
Produkt Info
Produkt Info
Billigste priser på eGo-batterier med 1300 mAh.

Prissammenligning af eGo Batteri (1300 mAh)

[afp id=”199″]

* Selvom vi opdaterer priserne ofte, kan vi ikke garantere, at prisen stemmer overens, når du besøger den enkelte webshop. Spørgsmål om priser samt andre spørgsmål, bedes henvises til de enkelte forhandlere. eCigDanmark stiller ingen garantier ved køb igennem ovenstående forhandlere.

Pin It on Pinterest