e-Piber

Produkt - e-pibe 618 Priser
Produkt Info
Annoncør Info
Produkt Info
Billigste priser på e-pibe 618 Startsæt

Et startsæt består altid af det absolut mest essentielle for at en begynder kan komme i gang med at dampe på sin e-pibe:

1 stk e-pibe, 2 stk 18350 900 mAh batterier, 2 stk e-pibe mundstykker, 2 stk DCT Clearomizers, 2 stk brænder DTC Coils, 1 stk vægoplader, Instruktionsbog

e-piben ligner og føles som en almindelig pibe. Den har et look at træ og giver en udmærket damp. Grundet clearomizeren, kan du selv bestemme, hvilken smag du ønske din e-juice skal have.

En e-pibe (elektronisk pibe) er det nærmeste en pibe-ryger kommer et sundere alternativ.

OBS: Det er desværre langt fra alle forhandlere, der giver selve rygevæsken med ved køb af et startsæt. Det betyder, at du skal købe din e-juice ved siden af dit startsæt.

Annoncør Info
Kære Annoncør, Her på eCigDanmarks prissammenligningstjeneste har du to annoncerings-muligheder:

1. Få dine priser indekseret her på eCigDanmark

Du kan få dine produktpriser vist her på siderne og derved øge både kendskabet og konverteringen for din butik.

2. Få dit banner frem i søgelyset på eCigDanmark

Alle pris-sider – som denne – viser ét stort banner i øverste sektion. Der er ingen forbrugere der vil gå glip af netop dit banner her.

[dfads params=’groups=191&limit=1&orderby=random&return_javascript=1′]

Prissammenligning af e-pibe 618 startsæt (900 mAh)

[afp id=”86″]
[vc_message type=”info”]* Selvom vi opdaterer priserne ofte, kan vi ikke garantere, at prisen stemmer overens, når du besøger den enkelte webshop. Spørgsmål om priser samt andre spørgsmål, bedes henvises til de enkelte forhandlere. eCigDanmark stiller ingen garantier ved køb igennem ovenstående forhandlere. Billederne kan i øvrigt afvige fra det endelige produkt.[/vc_message]

Pin It on Pinterest