e-Cigarer

e-cigaret produkt e-cigar
Produkt Info
Annoncør Info
Produkt Info
Billigste priser på e-cigar (elektronisk cigar)

En e-cigar er den elektroniske udgave af en cigar og dermed det nærmeste du kommer et sundere alternativ til din cigar-rygning. Et e-cigar startsæt kommer med de elementer du har brug for at komme i gang med at dampe. Det vil sige du får en e-cigar med et batteri på 750 mAh, en indbygget tank på 4ml, en USB-oplader til computeren eller til en vægadaptor (medfølger ikke), en instruktionsbog og muligvis en rygevæske (ikke alle forhandlere leverer startsæt med e-juice, hvorfor det kan være nødvendigt at købe dette ved siden af.

Annoncør Info
Kære Annoncør, Her på eCigDanmarks prissammenligningstjeneste har du to annoncerings-muligheder:

1. Få dine priser indekseret her på eCigDanmark

Du kan få dine produktpriser vist her på siderne og derved øge både kendskabet og konverteringen for din butik.

2. Få dit banner frem i søgelyset på eCigDanmark

Alle pris-sider – som denne – viser ét stort banner i øverste sektion. Der er ingen forbrugere der vil gå glip af netop dit banner her.

[dfads params=’groups=191&limit=1&orderby=random&return_javascript=1′]

Prissammenligning af e-cigar 1020B startsæt (750 mAh)

[afp id=”193″]
[vc_message type=”info”]* Selvom vi opdaterer priserne ofte, kan vi ikke garantere, at prisen stemmer overens, når du besøger den enkelte webshop. Spørgsmål om priser samt andre spørgsmål, bedes henvises til de enkelte forhandlere. eCigDanmark stiller ingen garantier ved køb igennem ovenstående forhandlere. Billederne kan i øvrigt afvige fra det endelige produkt.[/vc_message]

Pin It on Pinterest