e-juice

Flydende rygevæske, e-væske, e-liquid, e-juice og hvorfor ikke e-sovs?

e-juice er selve den væske man fordamper og og indånder, og er derfor eliksiren til din e-cigaret. e-juice kommer i utallige smagsvarianter, kvaliteter og styrker og det er her, at indholdet sammenlignet med en almindelige cigaret viser e-cigarettens store styrke.

Der er nemlig hverken tjære, ammoniak, cadmium eller arsenik i e-juice.

e-juice består oftest af smagsstoffer, destilleret vand, PG (Propylenglycol), VG (Vegetabilsk Glycerol) og eventuelt nikotin.

e-juice Kvalitet

Der findes mange mærker – fra Kina og USA – og fra lokale forhandlere, der blander deres egne. Ingen af disse er ens i hverken kvalitet eller smag. Præcis som det gælder om, at finde den helt rette e-cigaret, der passer dig bedst, så handler det også om, at finde den bedste e-juice.

Nogle billige mærker kan tydeligvist smage derefter, hvor nogle af de lidt dyre, ofte kan smage bedre, men der er ingen garanti – særligt da en god smag, trods alt er en smagssag.

Det handler derfor om, at finde de helt rette rygevæsker, som du synes godt om.

e-juice med nikotin

I det lille Danmark, er det ikke tilladt for forhandlere at sælge e-juice med nikotin, men som forbruger, må du godt importere og købe rygevæsker med nikotin fra andre EU/EØS lande, så længe det er tilladt i det enkelte land, at sælge e-juice med nikotin.

Nikotin styrke

Når du bestiller e-juice med nikotin, skal du sikre dig, at du får fingre i den rette styrke. Hvis styrken er for høj i forhold til dit forbrug, vil du ikke blot kunne opleve, at få det dårligt, men du vil også risikere, at forøge din afhængighed.

De fleste forhandlere af e-juice med nikotin, sælger dem i forskellige styrker, som kan varierer helt fra 4mg/ml til 36 mg/ml. Hvilken styrke af nikotin du bør bruge, kan du læse mere om her.

Find de bedste priser på e-juice

eCigDanmark stiller en prissammenlignings-tjeneste til rådighed, hvor du kan søge priser på tværs af forskellige forhandlere i Danmark. Gå til e-juice priser og find din ynglings rygevæske til den bedste pris.

Pin It on Pinterest

Share This

Del denne side

Del den med dine venner nu!