Kan e-cigaretter anvendes som et rygestopmiddel?

8. januar 2014
Morten Pauch

Teknisk set er det muligt, ja.

e-cigaretter er som nævnt ikke godkendt til at fungere som et rygestopmiddel. Det betyder i alt sin enkelthed, at e-cigaretter ikke godkendes af sundhedsministeriet som værende et rygestopmiddel.

Det står ganske klart, at sundhedsministeriet endnu ikke er klar til at godkende e-cigaretter som et effektivt rygestopmiddel. Dette har dog ikke stoppet utallige forbrugere verden over, som har valgt at tage skiftet fra cigaretter til e-cigaretter. Rigtig mange forbrugere har derved helt stoppet med at ryge almindelige cigaretter på ganske kort tid – og har endvidere ikke længere lyst til at ryge mere. Eftersom alle disse der er konverteret fra cigaretter til e-cigaretter ikke længere ryger, vil vi betragte det som et rygestop. Hvad du mener om den sag, må være op til dig.

Så ja, vi mener det er muligt at stoppe med at ryge ved hjælp af e-cigaretter. Det har vi selv formået at gøre.

e-bogen om e-cigaretter

Ønsker du en en e-Bog med al denne information samlet på ét sted? Så er du heldig, da e-bogen om e-cigaretter netop indeholder alle disse informationer om e-cigaretter, e-juice, tilbehør og meget mere. Du kan downloade det hele samlet i ét værk for kun kr. 19,-

Pin It on Pinterest

Share This

Del denne side

Del den med dine venner nu!