Hvordan virker e-cigaretter?

8. januar 2014
Morten Pauch

Helt essentielt så virker alle e-cigaretter omtrent på samme måde.

Brugeren inhalerer igennem et mundstykke, luften aktiverer en sensor, der driver en lille batteridrevet opvarmer. Denne opvarmer, fordamper rygevæsken fra et cartridge og aktiverer et led-lys på enheden. Brugeren inhalerer også propylen glykol, som ligner røg, når det udåndes.

Lad os bare tage det én gang til.

Du har et cartridge eller en patron som indeholder væske. Når patronen sættes på batteriet kommer den i kontakt med forstøverens bro. Ved hjælp af tyngdekraften og kapillarvirkning, bliver rygevæsken optaget via forstøverens bro og ind i forstøverens stålnet tank, hvor det står stille. Det er nu, at brugerens input er påkrævet.

Når brugeren suger på e-cigaretten, vil denne handling “trække” væsken fra forstøverens tank og ind i den keramiske forstøver potte. Denne rygevæske absorberes af den aromatiske polyimide væge (som ligger inden i den keramiske potte). Samtidig opvarmes spolen omkring vægen og derfor også væsken der ligger omkring, indtil den bliver til damp. Denne damp trækkes op gennem e-cigaretten og ud af mundstykket.

Hvis din e-cigaret har en manuel knap og du trykker på knappen for at aktivere den, vil forstøveren kun fordampe den væske, der allerede er i den keramiske potte. Uden brugerens “sugende” handling, er der ikke mere væske der trækkes ind i potten eller absorberes af vægen.

e-bogen om e-cigaretter

Du er i gang med at læse Din e-cigaret guide, som er en tidligere version af en e-Bog om e-cigaretter.

Du kan for en flad 19-krone erhverve dig denne e-Bog og læse hele indholdet i en ny revideret udgave. e-Bogen kan downloades med det samme og giver dig mere end 65 siders læsning om e-cigaretter, e-juice, tilbehør og meget mere, der er godt at vide, når du er ny inden for emnet e-cigaretter.

Pin It on Pinterest

Share This

Del denne side

Del den med dine venner nu!