Banner Annoncering

Forside » Annoncering » Banner Annoncering

Køb bannerplads på eCigDanmark
Banner Annoncering

På eCigDanmark har du mulighed for at købe bannerplads, som vises forskellige steder på de enkelte sider. Herunder finder du en liste over tilgængelig annoncepladser, men der er visse regler involveret, som du skal overholde for at komme i betragtning til pladserne.

[vc_message type=”attention”] OBS: På nuværende tidspunkt er vi desværre ikke helt klar til at håndtere banner-annoncering. Primært fordi vi først er nødt til at se hvor meget trafik eCigDanmark modtager.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev for annoncører, vil du få besked så snart vi åbner op for muligheden for at annoncere her på eCigDanmark via bannere.

[/vc_message]

 

Tilgængelige bannere

Bannere vist under Forhandlerarkivet

Forhandlerarkivet er en liste over danske forhandlere af e-cigaretter og tilbehør. Forhandlere, der har betalt for deres egne sider, er fri for reklamer. Du kan derfor ikke få vist nogle bannere der. Alle forhandlere, som endnu ikke har betalt for deres forhandlersider, vil dog have bannere, som vises. Bannere som vises under forhandlere, der endnu ikke er gjort krav på, vil vise bannere i størrelse 468×60 px.

Bannere vist under Priser, Spørgsmål og Svar og Artikler

Siderne “Priser”, “Spørgmål og Svar” samt “Artikler” deler et banner i højre sidebar i størrelsen 300×250 px. Disse bannere er såkaldte rotations-bannere, hvor pladsen automatisk skifter imellem 3 bannere.

Bannere vist under Artikler

Enkelte artikler under “Artikler” kan også have bannere. Disse kan variere i størrelse fra tid til anden.

 

For leddige  pladser, se efter disse bannere:

468x60

300x250

ecigdanmark-beta-banner-930x180

Bannere i rotation

Nogle bannere vil blive tilbudt som et banner i rotation. Det betyder, at den samme plads (position) indeholder flere bannerpladser, som vil blive vist tilfældigt ved at skifte imellem de forskellige bannere. Hvis de fortsat er ledige, kan en enkelt bruger godt købe flere eller alle disse pladser. Ved køb af to bannere i en rotationsbannerplads med to, vil prisen være fordoblet (de købes ét af gangen). Tilgengæld, vil du også opnå det dobbelte antal visninger, da hvert banner får 1000 kliksKøb gerne flere pladser

 

Regler for bannere der vises på eCigDanmark

For at få dine bannere godkendt her på eCigDanmark, stiller vi visse krav til dine bannere:

  1. Alle bannere skal have en hvid baggrund.
  2. Ingen “flower power” farver er tilladte, som fylder det meste af banneret (det må dog gerne indeholder farver, så længe baggrundsfarven overholdes).
  3. Det er ikke tilladt at annoncere for nikotin i forbindelse med e-cigaretter, e-juice og tilbehør (annoncering for nikotin, er kun tilladt for i forvejen godkendte nikotin-produkter).

Der tages forbehold for ændringer i henhold til både pris, placering og størrelse af de forskellige bannere.

[vc_message type=”attention”] Så snart banner annoncering bliver muligt, vil du finde yderligere oplysninger på denne side. [/vc_message]

Pin It on Pinterest

Share This

Del denne side

Del den med dine venner nu!